1.24 KIF

 

 DEĞERLİ ÜYELERİMİZ

KIF YÖNETİM KURULU ÜLKEMİZDE ÜRETİLEN ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ İÇİN ÇOK VERİMLİ BİR KARAR ALMIŞTIR.

 

ÜLKEMİZİN WUSV –„ DÜNYA ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ DERNEKLERİ BİRLİĞİ “- ÜYESİ DERNEĞİMİZDE ZOR OLAN WUSV ÜRETİM YÖNETMELİKLERİNE UYGUN ÜRETİM YAPAN ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ SEVENLERİN ,  WUSV ÜYESİ DERNEĞİ OLMAYAN ÜLKELERE GİDEN  ŞECERELİ KÖPEKLERİNİN KABULU ADINA ÖNEMLİ BİR ADIM ATILMIŞTIR.

 

ÜLKEMİZDE KALİTELİ VE  SAĞLIKLI ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİ ÜRETİMİ İÇİN KATKILARINDAN DOLAYI KIF YÖNETİM KURULUNA TEŞEKKÜR EDERİZ.

 

ACKISD YÖNETİM KURULU

    

 

WUSV şecereli Köpeklerin KIF Soy Kütüğüne kaydı

 

Sayın Alman Çoban Köpeği sahipleri,

Bilindiği üzere Almanya'nın Alman Çoban Köpeği Irk derneği kısa ismiyle WUSV dünyanın birçok ülkesinde üye şubelere sahip.
Bu üye şubelerin bazıları kendi ülkelerine bağlı FCI kuruluşuna üye olmadığı için soy kütük belgelerinin tanınması konusunda sorunlar yaşanabilmektedir.
Ülkemizdeki WUSV üyesi derneği de FCI üyesi KIF ile anlaşmalı olmadığı için soy kütük belgeleri geçerli değildi. Ülkemiz kinolojisinin birliği ve soy takibi yapılan köpeklerin sistem dışında kalmaması adına 01 Temmuz 2022 tarihine kadar doğmuş veya doğacak Alman çoban köpeklerinin sahiplerinin başvurması durumunda 20 Ekim 2022 tarihine kadar soy kütük belgelerinin tüm ataları kabul edilerek KIF soy kütük sistemine dahil edilecektir.
Köpekleri kayıt için yapılması gerekenler soy kütük belgesini KIF ofise kargolayıp kayıt bedelini e-mail ile info@kif.org.tr ye gönderilmelidir.

Saygılarımızla
KIF Yönetim Kurulu

 

 

 

Sayfa Araçları

Sayfayı Arkadaşına Gönder Sayfayı Yazdır